Kirjailijat

Tutustu klubimme kirjailijoihin.

Olen kiinnostunut niin henkisyydestä, historiasta kuin yhteiskunnasta. Teen filosofian väitöskirjaa itsetransendenssista, meditaatiosta ja psykedeeleistä.

Carl Malm
Juuso Kähönen
Esittelyssä

Juuso Kähönen

Juuso Kähönen on aloitteleva runoilija ja oman elämänsä yleisnero, ainakin mielenkiinnon kohteiden laajuuden osalta.

Kähönen on kiinnostunut niin henkisyydestä, historiasta kuin yhteiskunnasta ja tekee Helsingin yliopistolla filosofian väitöskirjaa itsetransendenssista, meditaatiosta ja psykedeeleistä. Harrasteisiin kuuluvat buddhalaisen perinteen mukainen meditaatio, kamppailulajit ja tanssi, teen lipitys ja pianon pimputus sekä freestyle-räp.

Pian ilmestyvässä runokokoelmassaan Luontaisen korkea runous Kähönen on luonut telepaattisen yhteyden Kallion katujen boddhisatvaan Herman Jesseen ja kanavoi hänen kauttaan absurdia ja outoa, hippikulttuurin varjoja ja ajan hengen ankeaa apatiaa. Kokoelma on virrannut vuosi sitten auenneesta portaalista, emmekä kertakaikkisesti tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kähönen asuu Helsingissä ja saa inspiraatiota runoihinsa päivittäisestä eriskummallisesta vuorovaikutuksesta kämppiksensä kanssa.


Metsien, eläinten ja ihmisten kolmiyhteyden lisäksi minua kiinnostavat filosofia ja kirjallisuus, erityisesti esseistiikka ja novellitaide kuin myös runous.

Kalle Malmberg
Esittelyssä

Kalle Malmberg

Kalle Malmberg on riippumaton toimittaja ja tutkija, jonka ensisijainen kiinnostuksen kohde on yhteiskuntakehitys ja sen vaikutukset niin ihmisiin kuin muuhun luontoon.

Malmbergin näkökulma on usein eettinen tai moraalinen, mutta ei muita syyllistävä vaan itseä altistava. Väitöskirjansakin hän teki vuonna 2012 toimittajantyön etiikasta, eli oman ammattinsa moraalisista sudenkuopista.

Malmberg asuu Porissa, on naimisissa ja omistaa retkikeittimen, kiikarit ja telttaosuuden.

Runoilija antaa hedelmän, kertoo tuhat tarinaa, yhden totuuden.

Esittelyssä

Saaga Suonvieri

Saaga Suonvieri on Torniossa kasvanut laulaja-lauluntekijä, runoilija ja tanssija.

Saagan esikoisrunoteos Koiranuni on vähäeleisen voimakas kitukasvutarina. Se vie yöllisestä kotikaupungista hapuilevalle pakomatkalle, etsii vastauksia vanhempien sydänkammioista ja ravintoloiden kassoilta. Se on kirja äideistä ja lapsista, hiljaisuuksista ja harmaudesta, jossa kiinalaisten turistien virta ja väärien pysäkkien loputtomuus lohduttaa.


Teoksen inspiraatioita ovat nuoruuden pimeät talvet ja yöttömät yöt, perheet ja ihmiskehot, vaikeat keskustelut ja kirjoitusvirheet.

Saaga asuu Helsingissä ja yrittää vähentää murhamysteerien katselua iltaisin.

Shopping Cart